De weg vinden in Blogger Land - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van hpvd - WaarBenJij.nu De weg vinden in Blogger Land - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van hpvd - WaarBenJij.nu

De weg vinden in Blogger Land

Door: Moi

Blijf op de hoogte en volg

09 Januari 2005 | Nederland, Amsterdam

Het is nog wel even wennen met hoe het nu allemaal werkt op m\'n weblog zelf kan ik dus niet direct inloggen, (reacties plaatsen kan wèl direct) moet ik dus eerst naar \"/ADMINISTRATIE\" gaan dan m\'n password intoetsen en dan eventueel gewijzigde info over mijn locatie ingeven voordat ik iets kan schrijven in m\'n WL. Toch wel enigszins omslachtig. Toch vind ik het wel een grappig idee dat je als een soort van \"Beleef het mee met HP Column\" je gedachtes of bedenksels \'accessible\' op zo\'n weblog kunt plaatsen, en dat je eventueel zelfs foto\'s van mobiel op je weblog kunt plaatsen. Op die manier hoef je misschien niet eens echt veel gebruik te maken van een toetsenbord, omdat een plaatje tenslotte meer zegt dan duizend woorden. Hooguit als reminder enkele korte notities.